(kort från ica.se)
Kyckling med kokos och persikor
(4 port.)4 kycklingfileér
1 msk olja
1 tsk salt
1-2 krm kajennpeppar
4 persikor eller nektariner (går nog bra med burkvarianten också har jag för mig)
2 purjolökar
1 burk kokosmjölk (400 ml/gr) eller 1 burk 200 gr och 2 dl vatten
1 msk soja
Ris
- Koka valfritt ris som vanligt
- Banka ut kycklingfileérna så att de blir ca 2 cm tjocka. Stek fileérna i oljan ca 4 minuter persida. Krydda med salt och kajennpeppar.
- Skölj, kärna ur och skär persikorna/nektarinerna i klyftor. Skölj ansa och strimla purjolöken.
- Låt persikor och purjo fräsa med kycklingen någon minut
- Häll över kokosmjölken blandad med soja och låt puttra utan lock i 5 mintuer.
- Servera kycklingen med sås, frukt och grönt samt riset.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar